Mekano Industrial opnieuw ‘ZZP-intermediair van het Jaar’

0

Mekano Industrial is bij de Staffing Awards uitgeroepen tot ‘ZZP-intermediair van het Jaar’.

Dat heeft initiatiefnemer ZZP Barometer vandaag bekend gemaakt.

Mekano kreeg, net zoals in 2014, de meeste stemmen van in totaal 16.200 ZZP’ers en 4.800 opdrachtgevers die meededen. Zij beoordeelden de deelnemende intermediaire organisaties op criteria als transparantie, tarief en betalingstermijn.

Intermediair voor technische ZZP’ers
Mekano Industrial (met een vestiging in Boxtel en Hendrik-Ido-Ambacht) is intermediair voor technische ZZP’ers en grote nationale en internationale opdrachtgevers in de industrie. De database telt inmiddels 2.500 ZZP’ers en op de lijst met industriële opdrachtgevers prijken namen als Bavaria en Bosch. In 2014 groeide Mekano 55 procent; voor 2015 worden opnieuw hoge groeicijfers verwacht.

‘Goed intermediairschap’
Naast transparantie, tarief en betalingstermijn legde ZZP Barometer de ZZP’ers en opdrachtgevers ook de criteria ‘marges’ en ‘bereikbaarheid’ voor. Deze vijf vormen de belangrijkste pijlers van ‘goed intermediairschap’. Met een score van 8,6 werd Mekano overall winnaar. Het werd overigens drie keer goud, want Mekano won ook de categorie ‘werving en selectie’ en de sector ‘industrie’.


De Staffing Awards (voorheen de  ‘ZZP-bemiddelaar van het Jaar’-verkiezing) zijn een initiatief van ZZP Barometer in samenwerking met onafhankelijk VMS-aanbieder Nétive.  Bij de 2015-editie streden in totaal 384 ZZP-intermediairs om de koppositie.

Bron: Mekano

Noot van de redactie: Mekano Industrial is een van de flexbedrijven die in 2014 een forse omzetgroei hebben behaald, zo blijkt uit de Flexmarkt Omzetranglijst 2014.

Lees ook: Zzp’ers vinden betalingstermijn bemiddelaar belangrijk

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer