Flexdirectory: online overzicht van leveranciers

0

Voor ondernemers in de flexbranche heeft Professionals in Flex de digitale Flexdirectory uitgegeven: een handig online overzicht van relevante leveranciers voor de flexbranche.

De Flexdirectory is onderdeel van het handboek Ondernemen in Flex. Op initiatief van Professionals in Flex is dit onderdeel nu digitaal en gratis te benaderen via www.flexdirectory.nl.

Flexdirectory online
Dit najaar verschijnt de nieuwe en vijfde uitgave van het handboek Ondernemen in Flex. De Flexdirectory is een vast en vaak geraadpleegd onderdeel van het handboek. Hierin staan alle leveranciers die relevant zijn voor ondernemers in de flexbranche overzichtelijk weergegeven, inclusief contactgegevens. De Flexdirectory met onder meer gespecialiseerde softwareleveranciers, opleidingsorganisaties, verzekeraars en backoffice-organisaties, is makkelijk doorzoekbaar, op zoekwoord, locatie en/of categorie. De Flexdirectory is online te raadplegen via www.flexdirectory.nl.

Ondernemen in Flex
Professionals in Flex heeft een nieuwe editie uitgebracht van het handboek Ondernemen in Flex. In deze vijfde editie worden de laatste inzichten en kennis rondom de wijzigingen in wetgeving, tot en met juli 2015, behandeld. Het boek is een uitgave van Professionals in Flex in samenwerking met ABU, NBBU, de SNCU en de Praktijkgroep Uitzendbranche van Köster Advocaten. Patrick Hustinx, partner bij Professionals in Flex is de auteur.

Het boek kan besteld worden bij Professionals in Flex, de ABU en de NBBU.

Bron: Professionals in Flex

Lees ook: Nieuw handboek voor uitzendondernemer

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer