YoungCapital komt met virtual reality-recruitmentvideo

0

Om mensen voor de eigen organisatie te werven heeft YoungCapital een video gemaakt die een inkijk biedt in een ‘dag uit het leven van een YoungCapital-recruiter’. Nieuwe krachten tekenen bij de uitzendorganisatie een commitment statement en krijgen een eigen roadmap.

YoungCapital zet 55 vacatures open voor de eigen organisatie. De uitzendorganisatie is op zoek naar talentvolle nieuwe recruiters, online-marketingspecialisten en IT-developers.
Om de werving kracht bij te zetten, lanceert YoungCapital een bijzondere virtual reality-video, die sollicitanten in 360˚ een blik gunt in het leven van een YoungCapital-recruiter. In de video zit een link verwerkt naar de werken-bij-YoungCapital-site. Daar kunnen kandidaten direct op functies solliciteren, onder meer via WhatsApp.

‘Commitment statement’
‘Wij nemen alleen nog nieuwe mensen aan vanuit wederzijds commitment voor een langere periode’, zegt Elbrich Batstra, HR Director van YoungCapital. Nieuwe YoungCapital-collega’s tekenen daarom naast een arbeidsovereenkomst ook een ‘commitment statement’, samen met hun manager. Dit startdocument legt de investering van beide kanten vast voor de periode van (minimaal) twee jaar.

Persoonlijke roadmap
Sinds deze zomer biedt YoungCapital elke medewerker een persoonlijke roadmap aan. Batstra: ‘We geven al onze mensen de kans zich te ontwikkelen tot de beste versie van zichzelf. We investeren niet alleen flink in learning & development, maar ook in health-management en compensation & benefits. Ook de funfactor krijgt veel aandacht, met bedrijfsuitjes naar Ibiza, IJsland en Barcelona.’

Van de YoungCapital-medewerkers wordt op hun beurt verwacht dat zij bijdragen aan de scherpe groeidoelstellingen van het bedrijf, dat ze zich verder ontwikkelen als professional, én dat zij echte ambassadeurs van de bedrijfscultuur worden.

Nieuwe vestigingen
Sinds begin 2015 zijn er al 70 nieuwe mensen aangetrokken binnen YoungCapital. Dat brengt het aantal medewerkers in totaal op bijna 300. Het aantal interne vacatures, nu 55, blijft de komende tijd nog toenemen. Ineke Kooistra, CEO YoungCapital: ‘We groeien enorm snel. We zijn bezig met het opzetten van een aantal nieuwe vestigingen, o.a. in Apeldoorn, Amsterdam en Nijmegen. Ook zijn we sinds deze maand reeds actief als uitzender op de Duitse markt. We hebben een compleet Team Deutschland opgetuigd, dat nu al bezig is Duitse kandidaten te werven. Vanuit Hoofddorp spelen we vliegende keep, de vestiging in Keulen gaat zo snel mogelijk open.’

Bron: YoungCapital

 

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer