Mirjam Ursinus Olympia-ondernemer van het jaar

0

Olympia Nederland heeft Mirjam Ursinus, franchiseondernemer van Olympia Tiel, gisteravond gekroond tot ‘Ondernemer van het jaar 2016’.

Ursinus (foto, derde van links) wint deze titel vanwege de geboekte resultaten over het afgelopen jaar en haar tomeloze inzet en enthousiasme.

De directie van Olympia Uitzendbureau nomineert drie ondernemers voor deze prijs op basis van een aantal criteria, zoals groei in omzet, het aantal nieuwe klanten en marktaandeel. Zeker zo belangrijk zijn de meer kwalitatieve aspecten als samenwerking en persoonlijke investering in de verdere ontwikkeling van Olympia als dienstverlener en als merk.
Collega-ondernemers van Olympia Uitzendbureau brengen vervolgens hun stem uit. Gisteravond vond de prijsuitreiking plaats. Van alle genomineerden verwierf Ursinus een ruime meerderheid van de stemmen en werd daarmee uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2016.

‘Olympiaan in hart en nieren’
Dimitri Yocarini, CEO van Olympia Nederland: ‘Mirjam heeft met deze overwinning invulling gegeven aan het credo ‘Ondernemen doe je samen’. Samen met haar team heeft zij geweldige resultaten geboekt. En dat is geen toeval; Mirjam hanteert een strategische aanpak waarbij duurzame relaties voorop staan. Maar zij kijkt ook breder dan alleen haar eigen vestiging. Zo heeft ze zich jarenlang ingezet in het bestuur van de franchisevereniging en deelt zij haar succes graag met collega-ondernemers. Mirjam werkt met plezier en toewijding en dat voelen klanten, uitzendkrachten en collega’s. Dit alles maakt deze Olympiaan in hart en nieren de terechte winnaar.’

Beloning voor hard werken
Op 5 september 2005 is Mirjam Ursinus gestart als ondernemer bij Olympia. Na ruim tien jaar hard werken is deze prijs een beloning voor haar toewijding en ook dat van haar team. Ursinus: ‘Ik ben ontzettend blij met deze overwinning. Het is een oprechte waardering, zeker ook voor de onvoorwaardelijke inzet van mijn hele team. Echt een bevestiging dat wij strategisch gezien de goede weg bewandelen. We hebben er zin in om het komende jaar vernieuwende frisse en verbindende ideeën uit te werken.’


Bron: Olympia


lees ook: Mellanie Dellaert Olympia-ondernemer van het jaar

 

Wie is de beste uitzendondernemer in het MKB?

Er komt een nieuwe award voor de beste ondernemer in de flexbranche: de Uitzendondernemer van het Jaar Awards. ‘Het belangrijkste selectiecriterium is de relatieve omzetgroei van de afgelopen 3 jaar’, zegt mede-initiatiefnemer Bastiaan van der Staay van WePayPeople. Daarbij gaat het om autonome omzetgroei, dus zonder overnames. De top 30 dingt mee naar de hoofdprijs van 15.000 euro.
Inschrijven kan tot en met 4 september.
Alle informatie over de Uitzendondernemer van het Jaar Awards is te vinden op www.uitzendondernemervanhetjaar.nl.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer