Nieuwe ARTRA-opleiding: Wordintercedent.nl

0

ARTRA lanceert het opleidingstraject Wordintercedent.nl voor werkzoekenden. ‘Wij leveren met deze opleiding een op en top getrainde intercedent af die direct aan de slag kan bij een van onze klanten. Een win- win situatie voor iedereen’, stelt ARTRA-directeur Ellen van Hierden.

Van Hierden licht dit verder toe: ‘Wij geloven dat de flexbranche energie geeft en dat intercedent het mooiste vak is! Het is een bijzonder vak en vaak een mooie opstap binnen de flexbranche.

Intercedent klaargestoomd

‘Wij zijn op zoek naar bruggenbouwers, verbinders en netwerkers. Mensen die oog hebben voor talent en de wereld willen ontdekken. Zij zijn de perfecte intercedent. Wij bereiden ze voor, trainen en coachen ze en voorzien ze van actuele branchekennis. Na deze opleiding is de intercedent volledig voorbereid, klaargestoomd en ready to go. De eerste groepen starten in september op 5 locaties in het land: Groningen, Den Haag, Utrecht, Amsterdam en Arnhem.

Speeddates

Klanten van ARTRA krijgen de kans zichzelf onder de aandacht te brengen van deze nieuwe groep intercedenten door middel van speeddates.

Scholingsvoucher

De overheid heeft het vak intercedent benoemd tot kansberoep. Met een scholingsvoucher van het UWV kunnen werkzoekenden opleidingen volgen die hun kans op werk vergroten. ARTRA zegt met de opleiding ‘Wordintercedent.nl’ hierop in te willen springen.

Bron: ARTRA

Lees ook: Forse groei van intercedenten met vakdiploma

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer