Myler, Atos, CGI slepen grote opdracht binnen

0

De combinatie Myler, Atos, CGI heeft een raamovereenkomst gesloten voor de tijdelijke ict-inhuur van het ministerie van BZK (Binnenlandse Zaken). De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 180 miljoen euro gedurende de looptijd van vier jaar.

Dat hebben de drie bedrijven in een gezamenlijk persbericht bekendgemaakt.

De combinatie Myler, Atos, CGI stelt tijdelijke ICT-professionals ter beschikking aan Shared Service Center-ICT (SSC-ICT) als onderdeel van het ministerie van BZK. Met ingang van 1 oktober biedt de combinatie via het Myler-platform ICT-expertise aan SSC-ICT. Myler organiseert en faciliteert als penvoerder het leveringsproces middels haar online-platform. Atos en CGI brengen hun uitgebreide kennis en expertise in middels de inzet van eigen professionals. Door middel van het Branded Network biedt de combinatie een oplossing om succesvol passende kandidaten voor ICT-projecten in te zetten bij SSC-ICT.

Geo van der Wilk, CEO van Myler over het winnen van deze opdracht: ‘We zijn blij om met partijen als Atos en CGI deze uitdaging aan te gaan. We vullen elkaar goed aan. We zijn er daarom zeker van dat we datgene kunnen bieden wat SSC-ICT nodig heeft.’

Bron: Myler

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer