Flexmarkt vernieuwd

0

Flexmarkt is vernieuwd. Met een nieuwe look & feel, maar met dezelfde inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

‘Nieuws lees je online, vaak nog voordat de werkdag begonnen is. Tijd om bij te blijven als ondernemer in de flexbranche is schaars. Daarom is er Flexmarkt! Een toegankelijk platform waar de redactie flexwerkers en ondernemers dagelijks voorziet van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie’, zegt algemeen hoofdredacteur Yolanda Stil. ‘Dat platform hebben we nu nog toegankelijker gemaakt. Door een andere lay-out zijn berichten bijvoorbeeld beter leesbaar, ook op mobiel en tablet.’

Op de nieuwe website vind je nieuws en artikelen over verschillende onderwerpen. Neem direct een kijkje op de pagina over:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer