YoungCapital opent vestiging in Berlijn

0

YoungCapital opent een nieuwe vestiging in Berlijn. Reden is de sterke toename van klanten in die stad. Het gaat hierbij vooral om internetbedrijven, start-ups en creatieve bureaus.

Het is de tweede Duitse vestiging van de recruiter van jong talent. In januari van dit jaar opende YoungCapital al een vestiging in Keulen.
‘De ervaring die wij hebben opgedaan in een volwassen uitzendmarkt als die van Nederland, nemen we mee naar Duitsland. Dat we ditzelfde jaar nog een tweede Duitse vestiging mogen openen, is een bevestiging dat onze werkwijze ook daar werkt, zo stelt Karin van der Gragt, managing director van YoungCapital Duitsland, in een toelichting.

Jonge kandidaten
YoungCapital focust zich in Duitsland met name op snelgroeiende bedrijven, zoals grote technologische bedrijven en start-ups. Van der Gragt: ‘Wij zien een sterke toename van klanten die vanwege internettechnologie exponentieel groeien, disruptieve aanbieders die de traditionele markt op zijn kop zetten. Onze kandidaten hebben de juiste competenties om dit soort bedrijven te ondersteunen. Maar ook gevestigde grote bedrijven zetten het innovatieve denken van jongeren graag in om vernieuwing van binnenuit te stimuleren.’

Bron: YoungCapital

 

 

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer