YoungCapital opent nieuwe kantoren

0

YoungCapital opent nieuwe vestigingen in Nederland én in Duitsland. Deze week opent YoungCapital haar eerste kantoor in Keulen.

YoungCapital opent in januari een nieuwe Amsterdamse vestiging in Amsterdam-Noord. Nieuwe vestigingen in Apeldoorn, Nijmegen en Roermond volgen snel, zo laat het flexbedrijf weten. Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital, over de uitbreiding. ‘Met nieuwe kantoren in zowel binnen- als buitenland kunnen we steeds meer jong talent laten instromen op de arbeidsmarkt. Met het openen van de nieuwe vestigingen jagen we de vernieuwing in de lokale markt flink aan. Dat blijft ook in 2016 nodig, en niet alleen in Nederland; we zijn er klaar voor om onze internationale activiteiten uit te breiden met staffing en sourcing.’

Duitse kantoren
Na de opening van het eerste Duitse kantoor in Keulen volgen locaties in Hamburg, München en Berlijn. Karin van der Gragt, managing director van YoungCapital Deutschland GmbH: ‘Via het Duitse jobboard van StudentJob International hebben we sinds 2008 al een flinke database in Duitsland op kunnen bouwen. Met het openen van een fysieke vestiging kunnen we ter plekke kandidaten gaan selecteren.’

YoungCapital is in zeven andere Europese landen actief met jobboards, waar al bijna 4 miljoen internationale werkzoekenden zich hebben ingeschreven.

YoungCapital is onlangs genomineerd voor ‘meest innovatieve bedrijf van Nederland’ (Erasmus Innovatie Award) en heeft titels behaald als de Nieuwe Kampioen, Best Managed Company en National Champion van de European Business Awards.

Bron: YoungCapital

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer