Nestor neemt uitzendbureau 65plus over

0

Nestor, uitzendgroep en marktleider in België en gespecialiseerd in vijftigplussers en gepensioneerden, heeft de Nederlandse marktleider en sectorgenoot Uitzendbureau 65plus overgenomen van investeringsmaatschappij Venturion.

In 2020 trad Nestor toe in de Nederlandse markt met de overname van uitzender ErvarenJaren. Nu komt daar Uitzendbureau 65plus bij. Met deze overname krijgen werkgevers toegang tot de grootste database in de Benelux met werkzoekende senioren. De nieuwe combinatie is samen op weg naar een jaaromzet van 30 miljoen euro. De ambitie is om in de komende jaren het bedrijf verder Europees uit te bouwen.

Ingrid van der Wiel-Lingeman, algemeen directeur van Uitzendbureau 65plus: “Uitzendbureau 65plus ziet in Nestor de ideale partner om versneld een sterke groei te realiseren in een tijd waar er veel vraag is naar ervaren kandidaten. Wij zijn zeer enthousiast om nu onderdeel te mogen zijn in de realisatie van de Europese groeiambitie van Nestor. Samen geloven wij als geen ander in de ongekende mogelijkheden van deze ‘gouden generatie’ voor de Belgische en Nederlandse arbeidsmarkt.”

Bron: Nestor

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer