Nieuwe directeur abflexkracht

0

Marco Broeknellis is per 24 augustus jl. de nieuwe directeur van abflexkracht. Vanaf 2012 was Marco werkzaam als directielid bij de Schoevers Groep, waaronder als commercieel directeur. Daarvoor heeft hij verschillende directiefuncties bekleed in de uitzendwereld.

Broeknellis ziet deze nieuwe functie als een mooie uitdaging. ‘Voor mij is het helder dat abflexkracht, een gerenommeerde coöperatie met ruim veertig jaar historie waar de zaken goed geregeld zijn, een ontwikkeling gaat doormaken. Een ontwikkeling die wordt ingegeven door veranderende marktomstandigheden en dynamische klantvraagstukken binnen de agrarische sector en aanverwante markten. Ik kijk er naar uit nauw betrokken te zijn bij die ontwikkeling. Het sluit aan bij mijn ambities om met een heldere missie en visie, hand in hand met onze leden en klanten, een nieuw tijdperk in te slaan.’

Bron: abflexkracht

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer