Nieuwe directiebenoemingen bij Tigris, Olympia en Zeelenberg

0

In de afgelopen maand waren er weer enkele benoemingen op directieniveau in de flexbranche. Zo kreeg Tigris een nieuwe COO, Olympia een nieuwe directeur KCC en Zeelenberg een nieuwe directeur (aI).

Tim Nieuwenhout is de nieuwe COO bij Tigris: “Cruciale stap voor bereiken nieuwe hoogte als organisatie.” 

Bij Tigris Flexplatform is het managementteam per oktober uitgebreid met een Chief Operating Officer (COO). Met 7 jaar leiderschap in de software wereld heeft Tim bewezen successen geboekt in het leiden van teams, het stimuleren van operationele efficiëntie en het bevorderen van strategische groei.

Tim: “Ik kijk er naar uit om Tigris naar de volgende fase te helpen. Samen met het jonge en vooral dynamische team te werken aan de optimalisatie, innovatie en de groei van het bedrijf.”  

Tim Nieuwenhout Tigris
Tim Nieuwenhout (links)

Julien Hellebrekers verruilt Teleperformance voor Olympia

Julien Hellebrekers heeft per 1 september de rol van van directeur KCC (Klant Contact Centers overgenomen van Hans Tange. Bij Teleperformance werkte hij vanuit zijn rol als Director Talent Acquisition & Talent Onboarding intensief samen met Olympia voor het werven en behouden van flexkrachten. De arbeidsbemiddelaar haalt met Hellebrekers de benodigde expertise in huis om haar waarde voor de KCC-branche verder te vergroten.

Hellebrekers over zijn overstap: “De afgelopen jaren heb ik een hele intensieve, maar vooral prettige samenwerking gehad met Olympia en de talenten binnen de organisatie. Ik ben er onwijs trots op dat ik nu onderdeel ben van een organisatie waar het faciliteren van betekenisvol werk in het DNA zit. Ik geloof erin dat wij elke dag positieve impact maken op de samenleving door mensen werk te bieden dat ertoe doet. Dat is wat mij drijft.”

Julien Hellebrekers aan de slag voor Olympia

Wilma Atsma nieuwe directeur a.i. Zeelenberg

Per 1 september 2023 is Wilma Atsma de nieuwe directeur ad interim van Zeelenberg. Zij volgt Cees Zeelenberg op, die als strategisch adviseur betrokken blijft bij het bureau. Wilma heeft ruime ervaring binnen de lokale overheid en is al jaren werkzaam binnen Zeelenberg. Vooralsnog is afgesproken dat zij deze rol op zich neemt tot 1 juni 2024. De komende periode worden keuzes voor de periode daarna gemaakt.

Wilma Atsma, directeur Zeelenberg
Wilma Atsma (Bron: UMON)

Cees Zeelenberg licht toe “Nadat mijn bureau in december 2022, 28 jaar na de oprichting, onderdeel is geworden van de UMON groep (moederbedrijf achter OnlyHuman, DUX en Zeelenberg), is het nu tijd om het stokje van algemeen directeur over te dragen aan Wilma. Bij haar zijn de medewerkers en de opdrachtgevers in goede handen. Als strategisch adviseur blijf ik betrokken.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer