Nieuwe directiebenoemingen bij UMON en GI Group Nederland

0

In de afgelopen maand waren er weer twee benoemingen op directieniveau in de flexbranche. Zo kreeg UMON een nieuwe directeur operations en startte er een nieuwe Sales Director bij Gi Group Holding Nederland.

Diana van der Boon gestart bij UMON als Directeur Operations

Per 1 november is Diana van der Boon in dienst getreden als Directeur Operations bij UMON. Als Directeur Operations gaat Diana onder andere aan de slag met het upgraden van de IT-systemen en de processen in front- en backoffice

Diana heeft al meer dan 18 jaar ervaring binnen de meest uiteenlopende branches voor zowel groot- als kleinschalige bedrijven en organisaties. Eerder heeft Diana al voor OnlyHuman, dochterorganisatie van UMON, diverse projecten succesvol afgerond. Deze projecten waren onderdeel van een programma om processen te optimaliseren en deze ook te koppelen, zodat er een goed ingericht applicatielandschap ontstond. 

“Diana heeft oog voor complexe projecten en kan de impact van de implementatie heel goed inschatten” aldus Martin Staats, Algemeen Directeur bij UMON. “Wij zijn verheugd dat Diana ons team komt versterken. Zo zijn we in staat onze organisatie verder te professionaliseren, en tegelijkertijd onze kernwaarden overeind te houden.” 

“Ik ben enorm blij om bij UMON als Directeur Operations aan de slag te gaan” zegt Diana van der Boon. “UMON brengt professionals samen en laat talent en organisaties groeien, iets dat mij bijzonder aanspreekt en waar ik graag een bijdrage aan lever. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s om samen met hen onze ambities te realiseren.” 

Diana van der Boon
Diana van der Boon

Michel Schilders nieuwe Sales Director bij Gi Group Holding Nederland

Michel versterkt per 1 november het Sales team als Sales director. Met meer dan 25 jaar ervaring in de uitzendbranche en ruime ervaring als leidinggevende, weet Michel als geen andere hoe hij de salesstrategie in Nederland moet verbeteren en het team daarin kan begeleiden.

Michel: “Ik zal mijn ervaring inzetten om samen met het team de groeiambitie van Gi Group in Nederland te realiseren en daarmee bij te dragen aan de visie van het bedrijf.

Over Gi Group

Gi Group Holding is onderdeel van een groot Italiaans bedrijf met het hoofdkantoor in Milaan. Recent werd door het bedrijf ook al de overname van de Europese activiteiten van Kelly aangekondigd. Al meer dan 25 jaar behoort Gi Group tot ’s werelds toonaangevende bedrijven dat diensten levert voor de evolutie van de arbeidsmarkt. Door duurzame sociale en economische waarde te creëren, een plezierige werkomgeving te creëren en het leven van mensen te veranderen. Het motto van de organisatie onderstreept dit: “More than Work”.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer