Nieuwe merkstructuur Manpower: Vitae verdwijnt

0

Manpower Inc. zal voortaan verder gaan onder de naam ManpowerGroup.

Dit heeft het bedrijf woensdag in de Verenigde Staten bekendgemaakt. Daarnaast introduceerde Manpower een nieuwe merkstructuur.

De nieuwe merkstructuur zal geleidelijk worden ingevoerd. Dit houdt in dat het aantal merken gereduceerd zal worden. Uiteindelijk zullen alleen de merken Manpower, Experis, Right Management en ManpowerGroup Solutions overblijven. Dit betekent dat Vitae, één van de merken die ManpowerGroup ook in Nederland voert, uiteindelijk uit het straatbeeld zal verdwijnen. Vitae zal opgaan in Experis, het nieuwe merk voor alle resourcing activiteiten voor professionals binnen Manpower Group. Naast Vitae zullen ook Elan en Jefferson Wells verdwijnen.

Naast de nieuwe naam en de nieuwe merkstructuur zijn ook nieuwe logo’s gepresenteerd. Deze nieuwe logo’s verbinden de bedrijfsnamen van de organisatie duidelijk met elkaar. Bovendien verschilt het logo van Manpower nu met dat van ManpowerGroup.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer