Directiewisseling bij Manpower Nederland

0

Met ingang van 1 maart jl. is Frits Scholte benoemd tot directeur van Manpower Nederland.

Frits Scholte was sinds augustus 2008 als Commercieel Directeur lid van het directieteam van Manpower Nederland. Binnen Manpower was Scholte ook verantwoordelijk voor Manpower Business Solutions waarvoor hij een stevige positie op de Nederlandse markt heeft gerealiseerd met Recruitment Solutions en Managed Services.

Scholte volgt Jilko Andringa op die per 1 maart is benoemd tot Algemeen Directeur Manpower Group Nederland. In deze functie is hij direct verantwoordelijk voor Manpower en Vitae. Daarnaast is hij verantwoordlijk voor maximale synergie tussen deze en andere merken binnen de groep.

Andringa is voortaan namens ManpowerGroup als Regional Managing Director op Europees niveau verantwoordelijk voor de operaties in de landen Nederland, België, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland.

Deze personele veranderingen bij Manpower hebben direct te maken met de nieuwe internationale merkstructuur die het bedrijf heeft onthuld.

 

 

 

 

          Frits Scholte                                                                                                                      Jilko Andringa

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer