Nieuwe RvC uitzender InPerson

0

In Person heeft een nieuwe Raad van Commissarissen aangesteld. Onder de nieuwe toezichthouders van het uitzendbedrijf zijn enkele bekende namen in de uitzendwereld.

De nieuwe Raad van Commissarissen van het uitzendbedrijf zijn: Henk Volberda (Hoogleraar Strategisch Management en Ondernemingsbeleid Erasmus Universiteit en Wetenschappelijk Directeur van INSCOPE Research for Innovation), Albert Jan Jongsma (MD Sixteenotwo en voormalig lid van de Executive Board van USG People), Marc de Vries (Country Manager Twitter Benelux), Gerrit Bruggeman (Managing Partner bij Real Time Branding, Board Member Cradle to Cradle Product Innovation Institute en de Dutch Design Week) en Herman Kok (oprichtere en Directeur-Grootaandeelhouder van In Person).

‘Deze Raad van Commissarissen staat symbool voor ‘het nieuwe uitzenden’, waarbij strategie, marketing, communicatie en bovenal mensen het verschil maken. Er is een groeiende behoefte van bedrijven om samen te werken met flexibele partners die meedenken, uitdagen en waarmaken wat wordt beloofd. Als nuchter bedrijf leveren wij dit’, zegt Michiel Pot, CEO In Person, in een toelichting.

In Person heeft naar eigen zeggen tijdens de crisis vooral geïnvesteerd, waardoor het familiebedrijf nu een forse groei doormaakt. Het bedrijf draait een omzet van 62,5 miljoen euro en bemiddelt ruim 18.000 uitzendkrachten.

Bron: InPerson

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer