Nocore neemt Uitzendmaster over

0

Door de overname van alle activiteiten van Combil C.A.S. / Uitzendmaster breidt Nocore haar positie als softwareleverancier in de flexbranche verder uit.

Vanwege persoonlijke omstandigheden binnen de directie van software leverancier Combil C.A.S. te Almere konden zij het onderhoud van hun softwarepakket Uitzendmaster niet meer garanderen. Meer dan 180 klanten zagen hun kritische bedrijfsproces in gevaar komen.

Uitzendmaster (Combil) heeft na intensieve verkenning van de markt voor Nocore gekozen als opvolger van Uitzendmaster. Gebleken is dat het softwarepakket van Nocore een uitstekend alternatief biedt voor Uitzendmaster. Nocore neemt alle medewerkers over alsmede de locatie in Almere. Hierdoor behouden de Uitzendmaster klanten hun vaste vertrouwde aanspreekpunt en kunnen ze snel en zonder risico overstappen naar het softwarepakket van Nocore.

Bron: Nocore

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer