NS kiest met FastFlex als contractmanager

0

De Nederlandse Spoorwegen (NS) heeft sourcing partner FastFlex als nieuwe contractmanager.

FastFlex, die bij de tender als winnaar uit de bus kwam, fungeert inmiddels als partner voor het contracteren en verlonen van niet gecontracteerde leveranciers en zzp’ers. Met de samenwerking wil de NS compliancy realiseren en kostenbewustzijn rondom de inhuur van flexibel personeel creëren.

Dat FastFlex als partner zowel operationele als persoonlijke dienstverlening verzorgt, en zich daarnaast als kennispartner inzet, speelde een grote rol in het keuzetraject. De NS heeft de ambitie om verder te focussen op marktconforme tarieven en daarnaast actief en transparant ketenmanagement te voeren. Dit kan naar eigen zeggen door de samenwerking met FastFlex nog beter vorm gegeven worden.

Zita Odink, Manager Resourcemanagement bij NS: ‘Met de komst van FastFlex zijn er meerdere zaken veranderd rondom het inhuurproces. Onze efficiency gaat hierdoor omhoog, de klanttevredenheid verbetert en we hebben een strakkere compliancy. FastFlex ontzorgt ons bij verschillende sourcingaspecten en door deze samenwerking realiseren wij een effectief inhuurproces.’

Marc Loo, directeur bij FastFlex: ‘Wij zijn erg trots op het partnership dat wij sinds enkele maanden hebben met de Nederlandse Spoorwegen. Bij  FastFlex merken wij dat steeds meer partijen een partner zoeken die naast een goede dienstverlening ook vanuit een visie meedenkt. Ook willen zij een strakker compliancybeleid voeren. Dit én het zorgen voor markconforme tarieven zijn de grootste uitdagingen.

‘Bij de NS kunnen we onze kennis en ervaring op het gebied van operationeel excellent contractmanagement, kostenbesparing en compliancy optimaal inzetten. Wij zijn enthousiast met de NS als partner en blij dat onze groeiende positie in de markt hiermee verder versterkt wordt.’

Bron: FastFlex

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer