Omzet Michael Page blijft gelijk in eerste halfjaar

0

In het eerste halfjaar van 2012 heeft Michael Page International een omzet van £ 502,6 miljoen behaald. Dit is een stijging van 0,1 procent ten opzichte van het eerste halfjaar van 2011. Tegen een constante wisselkoers is er sprake van een stijging van 2,6 procent.

De brutowinst van het werving- en selectiebureau kwam uit op £ 273,9 miljoen. Dit is een daling van 0,5 procent ten opzichte van een jaar eerder, maar tegen een constante wisselkoers is er sprake van een stijging van 2,2  procent. Ruim driekwart van de brutowinst (78 procent) werd buiten moederland het Verenigd Koninkrijk behaald.

De operationele winst van Michael Page kwam in het eerste halfjaar van 2012 uit op £ 28,2 miljoen. Ten opzichte van dezelfde periode in 2011 betekent dit een daling van 38 procent.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer