Omzetgroei SD Worx

0

In 2014 groeide de omzet van HR-dienstverlener SD Worx naar 262 miljoen euro, een stijging van 2,4 procent.

De nettowinst steeg van 2,1 miljoen euro in 2013 naar 27 miljoen euro in 2014. Die sterke stijging heeft SD Worx onder meer te danken aan een groei van de operationele winst en gunstige financiële markten. Inzake loonberekeningen blijft het bedrijf nummer twee in Europa, met maandelijks 1.355.300 loonberekeningen en 54.710 klanten.

Samenwerking CTB
SD Worx wil zijn dienstverlening bij bestaande klanten nog verbreden, bijvoorbeeld via consulting, outsourcing of HR-software. De HR-dienstverlener wil ook internationaal verder groeien. In 2014 groeide de internationale divisie veel sterker dan gebudgetteerd. In april maakte SD Worx nog de samenwerking bekend met CTB in Nederland, waardoor het er zijn marktaandeel meer dan verdubbelt en een leidende positie inneemt in de bouwsector.

SD Worx is daarnaast stichtend lid van de Payroll Services Alliance (PSA), die actief is in 28 landen. De hierbij aangesloten partners berekenen alles samen 5,8 miljoen lonen per maand.

Bron: SD Worx

Lees ook: Omzetstijging SD Worx in 2013

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer