Redmore Group breidt dienstverlening uit

0

De Redmore Group, detacherings- en consultancybureau in de financiële sector, breidt haar dienstverlening verder uit met de oprichting van een nieuw label, Redmore Technology. Daarnaast neemt zij IT-consultancypartner Triple S unlimited over.

Het nieuwe label Redmore Technology gaat softwareapplicaties ontwikkelen, implementeren en beheren voor haar klanten in de financiële dienstverlening. Peter van den Berg (voormalig directeur SDB Groep) vormt de directie van het technologylabel, samen met het dagelijks bestuur van de Redmore Group. Rob Kluyt, CEO Redmore Group: ‘Het is overduidelijk dat technology een van de belangrijkste motors is van de verdere ontwikkelingen in de sector. Met de Redmore Group kiezen we er nadrukkelijk voor om hierin te investeren.’

Overname Triple S unlimited
Om de ingeslagen weg richting technology kracht bij te zetten, neemt Redmore Technology de IT-consultancypartner Triple S unlimited over. Deze partij is bekend om haar softwareoplossingen voor de financiële sector. Kluyt: “De state-of-the-art softwareoplossingen van Triple S unlimited sluiten precies aan bij wat we met Redmore Technology willen bereiken. Met de overname van deze partij maken we een vliegende start in de technologymarkt.” Redmore Technology zal opereren vanuit het kantoor van Triple S unlimited in Nijkerk.


Bron: Redmore Group

Lees ook: Samenwerking Talent&Pro en Triple A – Risk Finance

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer