Omzetstijging SD Worx in 2013

0

In 2013 behaalde SD Worx een omzetgroei van vier procent tot 256 miljoen euro. In De winst daalde van elf naar twee miljoen euro.

De winstdaling komt volgens de payrollorganisatie door een algemene daling van de financiële opbrengsten, te wijten aan de historisch lage rentevoet.

Loonberekeningen
In België behoudt de HR-dienstverlener zijn positie als nationaal marktleider met 913.200 loonberekeningen per maand. In Nederland verzorgt SD Worx maandelijks circa 40.000 loonberekeningen. Internationaal groeide SD Worx met 5,7 procent en voegde Slovenië als 28ste land toe in zijn netwerk.

Afdelingen SD Worx
Niet alleen binnen payroll projecten, maar ook binnen andere afdelingen zette SD Worx goede resultaten neer. SD Worx Consulting kende een groei van vijf procent en de afdeling SD Worx Learning groeide met vier procent en verwierf een marktaandeel van 15,4 procent.

‘Ondanks de schommelende economie hebben wij in 2013 een goed resultaat neergezet, zowel wereldwijd als binnen de verschillende afdelingen’, zo zei Steven Van Hoorebeke, ceo bij SD Worx, in een toelichting op de cijfers.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer