Ondertekenen.nl sponsort Nationale Flex Golfdag

0

Ondertekenen.nl heeft zich opgeworpen als partner van de Nationale Flex Golfdag. Het sportieve netwerkevenement voor organisaties in de flexbranche wordt dit jaar op dinsdag 21 juni gehouden.

Ondertekenen.nl is een dienst van Evidos voor het simpel en zeker ondertekenen van bijvoorbeeld arbeidscontracten. Evidos is gespecialiseerd in het leveren van veilige en betrouwbare oplossingen voor de digitale identiteit.

Nationale Flex Golfdag
Directeur Kick Willemse van Evidos is verheugd dat Ondertekenen.nl als sponsor een bijdrage kan leveren aan de Nationale Flex Golfdag. ‘De arbeidsmarkt is zeer relevant voor ons”, zegt hij. “Met Ondertekenen.nl helpen we al diverse partijen uit de hr-wereld om het maximale uit mensen en bedrijfsprocessen te halen. Onze aanwezigheid op dit evenement is dan ook een logische stap.’

Duurzaamheid
Ondertekenen.nl is een clouddienst voor elektronische handtekeningen. Tot de klantenkring behoren onder andere arbodienst Richting en payrollbedrijf Please Payroll. Duurzaamheid staat bij Ondertekenen.nl naar eigen zeggen hoog in het vaandel. Ondertekenen.nl stelt dat zij inefficiënte bedrijfsprocessen als het printen, scannen en per post versturen van documenten overbodig maakt. Daardoor verbruiken organisaties veel minder papier, wat natuurlijk goed is voor het milieu. Evidos gelooft in een geheel papierloze toekomst. Maar tot het zover is, sponsort het bedrijf diverse projecten voor het planten van bomen.

Bron: Ondertekenen.nl/Nocore

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer