Onenigheid over lonen vaste medewerkers uitzendbranche

2

Werkgevers en vakbonden kunnen het nog niet eens worden over de lonen van vaste medewerkers.

Dit heeft vakbond De Unie laten weten na de derde onderhandelingsronde voor een nieuwe cao voor Vaste Medewerkers in de uitzendbranche. De vakbond noemt de onderhandelingen ‘teleurstellend’ en het loonbod van de werkgevers ‘ver onder de maat’. De vakbond laat weten een loonsverhoging van 2 procent te willen, maar de werkgevers kwamen met een loonbod van 0,7 procent.

Voor vandaag staan nieuwe onderhandelingen gepland. Als de werkgevers niet met een beter loonbod komen ‘heeft verder onderhandelen niet zo veel zin,’ aldus De Unie.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

2 reacties

  1. 0,7 pfffft wat is er toch mis in deze branche? We verkopen onze diensten onder het mom van ”goede werknemers zijn het grootste kapitaal van een bedrijf’ en meer van zulke marketering slogans’ en zelf wil de branche altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten.

    You earn what you reward!

Reageer