Online-people opent nieuw kantoor in Deventer

0

Vrijdag 13 februari opent online-people, in samenwerking met people-places, een nieuwe kantoor in Deventer. Tegelijkertijd gaat Online-people de samenwerking aan met People-places.

Online-people is er voor de flexwerkers die op zoek zijn naar goed werkgeverschap en People-places speelt hier op in door deze flexwerkers flexplekken aan te bieden.

Werving & selectie, werkgeverschap en HR-diensten
Online-people richt zich volledig op het zogeheten ‘nieuwe werken’, ofwel flexibel werken naar tijd en plaats. Jolanda Beenen en Jorn Bolman werkten eerst van huis uit, maar zullen vanaf 13 februari vanuit dit kantoor de markt gaan bewerken. Als businesspartners adviseren zij, zowel on- als offline, op alle gebieden van werving & selectie, werkgeverschap en HR-diensten. Zo kunnen zij onder meer een assessment afnemen, zorgen voor de juiste match tussen werkgever en kandidaat, het juridisch werkgeverschap overnemen, advies geven op het gebied van ontslag, outplacement en transitiemogelijkheden.

De nieuwe locatie de Keulenstraat 12 in Deventer wordt vrijdag 13 februari geopend. Het nieuwe kantoor van online-people is de eerste vestiging van People-places in Overijssel. Belangstellenden kunnen zich via de website van people-places aanmelden voor de opening en ontvangen daarbij een dagdeel gratis werken.

Bron: Online-people/People-places

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer