OnlyHuman en DUX verder onder moederbedrijf UMON

0

Detacherings- en recruitmentbureau OnlyHuman en executive search bureau DUX gaan samen verder onder het nieuwe moederbedrijf UMON.

OnlyHuman is een detacherings- en recruitmentbureau dat sinds 2000 gespecialiseerd is in het plaatsen van communicatie- en marketingprofessionals in de publieke sector. DUX is een executive search bureau met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van (internationale) search en werving en selectie voor de non-profit sector.

In 2019 zijn OnlyHuman en Dux al een samenwerking aangegaan. Nu zullen zij dus als labels opereren onder UMON (afgeleid van het Engelse woord voor mens: human).

Specialist in de publieke sector

Als groep bedient UMON de publieke en non-profit sector. Martin Staats, algemeen directeur en partner UMON, licht toe “Wie de publieke sector een beetje kent, weet hoe uniek deze wereld is. Dat maakt hem razend interessant. En soms ook ingewikkeld. Om de juiste persoon op de juiste plaats te krijgen, moet je de publieke sector écht kennen. Specialist zijn. En dat word je alleen als je je ergens helemaal op toelegt. Daarom geeft UMON specialisme de ruimte. Als groep bedienen wij de publieke sector. En als specialisten leggen we ons toe op de uitdagingen binnen alle verschillende vakgebieden.”

 

Volg Flexmarkt op LinkedIn:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer