‘Overgang ict’ers USG verliep soepel’

0

De overgang van 41 ict-beheerders van uitzendorganisatie USG People naar Capgemini is soepel verlopen.

Dit stelt Eric Foppen, senior leverancier-contractmanager IT Services bij USG People op de website van Computable. ‘Alle beheerders zijn overgestapt en die overgang is zonder onrust verlopen,’ beweert hij.

Eind juni werd bekend dat USG People ging reorganiseren. Door de ingebruikname van een nieuw informatiesysteem zou een groot aantal banen worden geschrapt. Een aantal ict-beheerders is dus overgestapt naar Capgemini. Hier hebben zij een baangaranatie van een jaar gekregen.

Marty Hermans, voorzitter van de ondernemingsraad waar ict onder valt, bevestigt dat het outsourcingstraject voorspoedig verlopen is. Volgens hem is dat onder meer te danken aan de methode die is gehanteerd om de arbeidsvoorwaarden van de USG-ict’ers te harmoniseren met die van Capgemini. ‘Die zat goed in elkaar. Mensen werden daardoor gerustgesteld.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer