Overname door Euro Planit in Bratislava

0

Euro Planit Personeelsdiensten heeft recent de activiteiten van Accent Jobs for People in Bratislava overgenomen van haar Belgische moeder.

“Accent Bratislava is een erg mooie en professionele organisatie die zich de laatste jaren uitstekend heeft gepositioneerd op Werving & Selectie van personeel op het midden- en hoger kader,” aldus Wouter Siemes, directeur.

Euro Planit Personeelsdiensten had zelf ook al een vestiging in Bratislava. Volgens Siemes is Accent een goede aanvulling op de uitzend- en detacheringsdiensten die zij nu al in Slowakije aanbieden. “Voor onze internationale klanten is dit een uitstekende aanvulling.”

Met deze overname worden de krachten van de beide organisaties gebundeld en optimale synergie-effecten bereikt. Fysiek zullen de bureaus de komende periode worden samengevoegd en verder gaan onder de naam Euro Planit Bratislava.
 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer