Overstappers en benoemingen

0

In de afgelopen maand waren er weer veel baanwisselaars en benoemingen in de flexbranche. Eerder berichtten we al over Janine Vos, die benoemd is in de Advisory board van Olympia en Ineke Kooistra die aan de slag gaat als CEO van de Circle8group.

Een overzicht van andere mutaties:

Bart Bendel (Cohedron)

Cohedron breidt haar bestuur uit met de komst van Bart Bendel als CLO vanaf 1 september 2023.

Sinds 2019 is Bart als externe ondernemingsrechtadvocaat actief betrokken geweest bij de groei van Cohedron door middel van acquisities en het opzetten van de corporate housekeeping. Hij heeft daarmee een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en positie van Cohedron, gesteund door House of HR en grootaandeelhouder Bain Capital.

“De groei van afgelopen jaren gecombineerd met de groeiambities voor de toekomst vraagt om versterking van het bestuur. Wij zijn dan ook zeer verheugd met de komst Bart Bendel als Chief Legal Officer, aldus CEO Jeroen Ekkel. De komende jaren zullen wij ons inzetten op verdere versterking en verbreding van onze dienstverlening voor de overheid. Dit doen we door te groeien in bestaande en nieuwe markten en door te blijven innoveren. Het borgen van de juridische kwaliteit in alles wat we doen is daarbij essentieel.” Bart zal verantwoordelijk worden voor juridische zaken, compliance, M&A en corporate housekeeping.

Bart Brendel Cohendron
Bart Brendel

Ralph Brasker (Byner)

Ralph Brasker is partner en mede-eigenaar van Byner geworden. Brasker vervult al sinds begin dit jaar de rol van CEO van Byner.

Brasker brengt – met meer dan 15 jaar ervaring, bewezen leiderschap en een track record in de markt van staffing & recruitment en HR-technologie – een schat aan expertise naar de organisatie. Zijn toetreding geeft een extra impuls aan de sterke focus op innovatie, operational excellence en klanttevredenheid. Voortbouwend op het momentum en de prestaties tot nog toe is de organisatie helemaal klaar om door te stomen naar het volgende niveau.

Gedurende zijn carrière vervulde Brasker bij diverse snelgroeiende HR-tech bedrijven verschillende leidinggevende functies. Zo speelde hij recentelijk in zijn rol als COO een belangrijke rol bij de groei van het toonaangevende Job Marketing Platform VONQ.

Ralph Brasker Byner
Ralph Brasker

Sander Berg (Bowers & Jackling)

Bowers & Jackling, arbeidsbemiddelaar van technisch personeel, heeft Sander Berg (53) benoemd tot financieel manager. In deze rol is hij, naast het efficiënter inrichten van de financiële afdeling, verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en daarmee de digitalisering van de organisatie.
Hiervoor werkte Sander zeventien jaar in verschillende functies bij Exact Business Software, waarvan de laatste zes jaar als Senior Business Controller. “Dankzij zijn financiële achtergrond en jarenlange ervaring als business controller is Sander precies wat we op dit moment nodig hebben,” zegt Dennis Versnel, mede-eigenaar van Bowers & Jackling. “De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het opzetten van ons geluksconcept. Dit willen we nu verder uitbreiden en tegelijkertijd een meer transparante en platte organisatiecultuur creëren binnen het bedrijf. Hiervoor hebben we betrouwbare en waardevolle data nodig. Sander gaat deze data inzichtelijk maken en onze processen daarop beter inrichten. Door zijn open persoonlijkheid, ondernemende en levenslustige karakter hebben wij er alle vertrouwen in dat hij de ideale man voor de taak is.”

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer