Janine Vos lid van Olympia’s Supervisory Board

0

Olympia kondigt met trots de toetreding aan van Janine Vos als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Janine brengt een schat aan expertise met zich mee op het gebied van mens en werk, diversiteit en inclusie. Haar beslissing om bij Olympia aan boord te komen, komt voort uit haar overtuiging dat werk van onschatbare waarde is voor het individu en de samenleving en dat diversiteit de sleutel is tot succes.

Jeanine Vos is topvrouw bij onder meer Rabobank, als lid van de Raad van Bestuur en CHRO, en bij KLM als lid van de RvC. Zij vraagt zich altijd af hoe zij het werk naar de toekomst toe beter kan maken voor (haar) mensen. Hiermee maakt zij organisaties mensgerichter en speelt zij in op ontwikkelingen in de maatschappij om mensen in het werk meer zingeving te bieden en duurzaam inzetbaar te houden. Daarnaast maakt Janine zich al jaren hard voor meer Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie op de werkvloer. Wat haar betreft zou elke organisatie een werkplek moeten bieden waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis, veilig en gewaardeerd voelt.

 Betekenisvol werk

Janine, in 2021 nog verkozen tot Topvrouw van het jaar: “Ik ben blij toe te treden tot Olympia, een ondernemende organisatie die zich sterk inzet voor het creëren van betekenisvol werk voor iedereen. De ambitie van Olympia om bij te dragen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen betekenisvol werk doet, spreekt mij aan. In die toekomstige arbeidsmarkt is werk niet alleen een bron van inkomen, maar ook een bron van groei, voldoening en persoonlijke ontwikkeling.”

Ondernemerschap en impact centraal

Dimitri Yocarini, CEO Olympia “Met de toetreding van Janine Vos tot de RvC zal Olympia verder bouwen aan haar positie als arbeidsbemiddelaar waar ondernemerschap en impact centraal staan. Als voorloper op het gebied van inclusief en betekenisvol ondernemen zijn wij verheugd om Janine te kunnen verbinden aan Olympia en zien wij uit naar onze samenwerking.”

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer