Payper winnaar Backoffice-Servicebranche

0

Payper is door het Nationale Business Succes Award Instituut verkozen tot winnaar 2016 in de Backoffice-servicebranche.

‘Een specialist in een bijzondere branche, de backoffice-servicebranche in de ruimste zin van het woord. Payper onderscheidt zich met name door stevige knowhow op haar vakgebied en door haar grote klant- en servicegerichtheid. (..) Payper is een ware winnaar, een frontrunner in een relatief nieuwe bedrijfstak’, aldus het oordeel van de Nominatiecommissie Nationale Business Succes Award.

‘Wij zijn trots officieel te behoren tot de succesvolste bedrijven van Nederland. Onze ambities zijn hoog, wij willen op alle fronten ambitie uitstralen. Ook de komende jaren willen wij blijven groeien. De sleutel van het succes zit in het creëren van nieuwe, waardevolle verbindingen tussen werkgevers en werknemers. We zullen nog meer bezig zijn met de ontwikkeling van betere systemen waardoor mensen beter kunnen werken (..)’, zegt Edwin Schaap, Algemeen Directeur Payper.

In 2014 won Payper de Gouden Gazellen Award van het Financieele Dagblad. En onlangs was Payper grootste stijger op de landelijke Flexmarkt Omzetranglijst van 2015 in de omzetcategorie 20 – 50 miljoen euro door een omzetgroei van 35 miljoen euro in 2014 naar een omzet van 59,1 miljoen euro in 2015.


Bron: Payper

Lees ook: Devocare Best Presterende Werkgever in Uitzendbranche

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer