PSC en ARTRA starten samenwerking

0

PSC | platform voor intermediairs start een samenwerking met ARTRA in het aanbieden van trainingen op het gebied van flexkennis en commercie.

Gevolg hiervan is dat PSC de volgende ARTRA-trainingen aanbiedt in haar PSC academie: flexkennis & sales, salesboost en sourcing. PSC-klanten krijgen de mogelijkheid deze trainingen met korting te volgen dankzij de nieuwe samenwerking.
PSC academie biedt in totaal acht trainingen aan. De trainingen worden gehouden op kantoor in Hilversum.

PSC

PSC is een full-service platform, exclusief voor intermediairs. Intermediairs besteden aan PSC hun volledige backoffice uit, inclusief juridisch werkgeverschap en debiteurenbeheer. PSC heeft circa 250 actieve intermediairs aangesloten en PSC groeit sterk, 25,5% in de eerste helft van 2016.

ARTRA

ARTRA geldt als hét opleidingsinstituut voor de flexbranche. ARTRA is inmiddels bijna 40 jaar actief als opleider voor uitzenders, recruiters, detacheerders en werving- en searchbureaus.
Bron: PSC

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer