Abiant Beilen naar nieuw pand

0

Abiant Beilen is uit zijn jasje gegroeid. Ruim twee jaar geleden opende het uitzendbureau zijn deuren aan de Romhof 4a, maar het is alweer tijd om te verhuizen naar een nieuw pand.

Mensen die op zoek zijn naar werk of personeel in de omgeving van Beilen kunnen vanaf eind volgende week terecht bij Abiant Beilen aan de Ossebroeken 16.

Personele dienstverlener

De Abiant uitzendgroep is een personele dienstverlener die alle facetten van het uitzenden, detacheren en payrollen van personeel aanbiedt.
Abiant heeft dagelijks ruim 2.000 uitzendmedewerkers aan het werk in de sectoren bouw, agrarisch, techniek, afvalverwerking, groenvoorziening, gww, transport en logistiek en industrie en productie.

Abiant (incl de MF Groep) bezet een 23e plaats in de Flexmarkt Omzetranglijst 2015 met een jaaromzet van 109 miljoen euro.

Bron: Abiant

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer