Payrollplaats opnieuw FD Gazelle

0

Na FD Gazelle 2013, 2014 en 2015 mag payroll- en backofficespecialist Payrollplaats uit Groningen zich nu ook ‘FD Gazelle 2016’ noemen.

Payrollplaats krijgt de award op 17 november aanstaande uitgereikt in Leeuwarden.

Het Financieel Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die in omzet met meer dan 20% per jaar groeien.

Backoffice uitzendbureaus
Payrollplaats zag haar omzet in de afgelopen jaren met grote sprongen groeien tot een groei van 148% in 2015. De groei komt naar eigen zeggen van uitzendbureaus waarvoor Payrollplaats de backoffice verzorgt en van de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. Bedrijven komen uit een onzekere tijd en nemen vooralsnog personeel niet in vaste dienst. Payrollplaats verzorgt het payrollen van medewerkers in diverse branches en het uitvoeren van de backoffice van diverse uitzendbureaus. De payroller richt zich vooral op het MKB.

Bron: Payrollplaats

Ook Flexspecialisten, FSGroep en Aethon winnen dit jaar de FD Gazelle Award.

Over Auteur

redactieflexmarkt

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer