Pensioenadministratie StiPP verbetert in 2011

0

StiPP, het pensioenfonds voor de uitzendbranche, vindt het noodzakelijk om de pensioenadministratie te verbeteren. Om dit te bereiken is een verbetertraject gestart.

Het pensioenfonds wil in 2011 gebruik gaan maken van een nieuw administratiesysteem. Dit nieuwe systeem past beter bij de uitvoering van de pensioenregeling van StiPP. De pensioenadministratie kan daardoor efficiënter verlopen en het pensioenfonds kan strikter handhaven (zorgen dat iedere werkgever in de uitzendbranche ook daadwerkelijk de verplichte premie afdraagt).

Om gebruik te kunnen maken van het nieuwe systeem, moet ook het proces van het aanleveren van gegevens door de uitzenders verbeteren. StiPP is daar op dit moment mee bezig. Er zullen een aantal wijzigingen plaatsvinden in de wijze waarop de gegevens aangeleverd moeten worden en in de controle van de aangeleverde gegevens. Eén van de veranderingen is dat de gegevens bij het gebruik van het nieuwe systeem alleen nog elektronisch aangeleverd kunnen worden.

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer