Peter Rinkes associate bij Professionals in Flex

0

Per 1 mei 2015 is Peter Rinkes toegetreden als associate bij Professionals in Flex. Met het toetreden van Rinkes versterkt Professionals in Flex haar propositie op het gebied van advies en management op executive level.

Rinkes heeft meer dan 25 jaar (internationale) ervaring in financiële functies in verschillende branches waaronder 10 jaar in de flexbranche bij Vedior. Hij was daar in diverse rollen werkzaam onder meer als Controller Nederland en vervolgens als CFO verantwoordelijk voor de Benelux en later voor Europa. Hij was in die periode zowel betrokken bij de operationele activiteiten als ook bij strategische en M&A projecten in binnen- en buitenland.

Consolidatieslag in de flexbranche
Het aantrekken van Rinkes als associate sluit volgens Professionals in Flex aan bij de visie van het bedrijf dat Strategie en (Financieel) Management belangrijke succesfactoren zijn voor ondernemingen in de flexbranche. Partner Patrick Hustinx geeft aan: ‘In onze adviestak merken we dat de vraag naar strategisch advies en Corporate Finance toeneemt. Bovendien voorzien wij een consolidatieslag in de flexbranche. Mede hierom zijn wij bijzonder verheugd met de toetreding van Peter Rinkes als associate bij Professionals in Flex. Door zijn ruime ervaring in de flexbranche, in strategie en management én in M&A, kunnen we onze positie op het gebied van advisering aan de flexbranche uitbreiden.’

Bron: Professionals in Flex

Lees ook:

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer