YoungCapital ‘Nieuwe Kampioen’

0

YoungCapital is bekroond tot Nieuwe Kampioen van Nederland, de onderscheiding voor bedrijven die binnen hun sector grote veranderingen veroorzaken.

Dat maakten het Financieele Dagblad en BNR Nieuwsradio maandagavond bekend in Café Dauphine in Amsterdam.
De uitzender van jong talent mocht de publieksprijs in ontvangst nemen en is  daarmee de enige winnaar afkomstig uit de recruitmentbranche.

‘Uitzendmarkt vernieuwen’
Ineke Kooistra, CEO van YoungCapital, ontving de prijs uit handen van BNR-presentator Paul van Liempt. ‘Dat wij als enige uitzendbureau onderscheiden zijn, is heel bijzonder. Hier zijn we trots op”, aldus Kooistra.’

Een Nieuwe Kampioen staat erom bekend dat hij met nieuwe ideeën en innovaties de sector op zijn kop kan zetten. Kooistra: ‘En dat is precies wat we doen. Bijvoorbeeld met onze YoungCapital App, door kandidaten via WhatsApp te laten solliciteren, en met de lancering van eHIRE: een webshop voor werkgevers. Door te investeren in innovatie blijven we de markt nu en in de toekomst vernieuwen.’

Bron: YoungCapital

 

Lees ook: YoungCapital boekt recordomzet van 100 miljoen

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer