Randstad sponsort shorttrackploeg

0

Randstad is gedeeld hoofdsponsor van de Nederlandse shorttrackploeg. Tot en met de Olympische Spelen in 2014 kunnen zowel de dames als de heren rekenen op ondersteuning van Randstad.

Randstad gaat zorgen voor promotie van de shorttracksport en werkt aan professionalisering van het Nederlands team.

Chris Heutink, algemeen directeur Randstad Nederland: ‘Nu is het moment om een samenwerking aan te gaan. Die overtuiging groeide na een concrete hulpvraag vanuit de coaches. Die zijn van mening dat HR-ondersteuning van het team echt verschil kan maken in de weg naar het winnen toe. Die weg naar is voor ons ook belangrijk, misschien nog wel belangrijker dan het winnen zelf.’ De sporters worden ook begeleid in hun maatschappelijke carrière. Heutink:’We gaan de shorttrackers in maatschappelijk opzicht ontzorgen. Een HR-manager wordt onderdeel van het team. Daar blijkt veel behoefte aan.’

De andere hoofdsponsor van de shorttrackploeg is KPN.

Randstad sponsort meer topsporters. Zo heeft de HR-dienstverlener een sponsorcontract met NOC*NSF en sponsort zij individuele sporters, zoals Epke Zonderland.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer