Randstad start Banking & Insurance-tak

0

Vanaf vandaag heeft Randstad er een nieuwe tak bij: Banking & Insurance. Randstad Banking & Insurance (B&I) werft personeel voor de (grote) banken en verzekeraars.

Esther Huizinga, directeur Randstad Banking & Insurance heeft vanochtend de Amsterdamse beurs met een klap op de gong geopend waarmee het nieuwe Randstad-onderdeel ceremonieel is gestart.

Andere competenties en aanpak
Randstad acht een speciale tak nodig om het bank- en verzekeringswezen een totaalconcept te kunnen bieden. Zaken als betrouwbaarheid, service, opleiden en compliancy zijn bijvoorbeeld essentieel, en dat vergt andere competenties en aanpak dan in andere branches, zo stelt Randstad. Het nieuwe onderdeel van Randstad is al actief en een groot aantal klanten maakt al gebruik van deze gespecialiseerde dienstverlening.

Wet op het Financieel Toezicht-zaken
‘Bij Randstad Banking & Insurance kijken we naar talenten van mensen en de persoon achter het cv, het gaat ons juist om persoonlijkheid. Soft skills als empathie, servicegerichtheid en klantgerichtheid zijn belangrijke eigenschappen’, aldus Esther Huizinga. ‘Met Randstad Banking & Insurance zijn we een betrouwbare partner voor grote capaciteitsvraagstukken en kunnen we klanten compleet ontzorgen op Wet op het Financieel Toezicht-zaken. Door onze kennis- en specialisatie zijn wij in staat kandidaten pro actief op te leiden tot volwaardig Wft-gecertificeerde en servicegerichte professionals die (voor langere tijd) een carrière willen opbouwen in deze branche.’


Bron: Randstad

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer