Randstad: weinig zicht op gevolgen aardbeving

0

Uitzendconcern Randstad heeft 105 kantoren in Japan, maar heeft nog geen zicht op de gevolgen voor het bedrijf van de natuurramp in Japan.

De meeste kantoren van Randstad in Japan zijn open, alleen de drie vestigingen in het getroffen Sendai zijn dicht, liet een woordvoerster maandag weten. In deze drie kantoren werken 35 mensen. Randstad weet nog niet hoe het met alle personeelsleden in het land gaat, omdat communicatie met Japan nog altijd erg moeilijk is.

De vaste werknemers van het concern zijn de ramp ongeschonden doorgekomen. Van 80 procent van de uitzendkrachten is inmiddels ook bekend dat ze in orde zijn.

Het is volgens de woordvoerster nog te vroeg om een inschatting te maken van de invloed van de ramp op de bedrijfsvoering. Ook over eventuele afschrijvingen kunnen nog geen uitspraken worden gedaan.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer