Roger Holtus volgt Wiertz op

0

Roger Holtus is de nieuwe Managing Director van Wiertz Company. Op 1 maart aanstaande wordt hij statutair bestuurder van het Limburgse familiebedrijf. Hij volgt Dionne en Harm Wiertz op die deze rol de afgelopen 20 jaar hebben vervuld.

Het ondernemersechtpaar Wiertz blijft verbonden aan de organisatie als eigenaar van Wiertz Company en de holding. Vanuit de familieraad houden ze toezicht op de gang van zaken en hebben ze een belangrijke adviesrol. Ook treden ze op als ambassadeurs voor de organisatie en blijven ze actief als bestuursleden van Wiertz Foundation.

Roger Holtus (44) studeerde bedrijfswetenschappen aan de KU Nijmegen. Op dit moment is Holtus als commercieel directeur verbonden aan Kleynen Consultants. Voorheen was hij geruime tijd werkzaam bij Rabobank Parkstad Limburg. Als opvolger van het ondernemersechtpaar Wiertz gaat Holtus zich als statutair bestuurder leiding geven aan de interne organisatie en het Management Team en is hij extern verantwoordelijk voor trajecten op het vlak van relatiebeheer, acquisitie en netwerk.

Wiertz Company bestaat dit jaar precies 20 jaar en is een krachtig euregionaal opererend familiebedrijf. Met een sterke vertegenwoordiging van kantoren in Nederland en Duitsland en met verschillende bedrijfsonderdelen, werken er dagelijks meer dan 75 vaste medewerkers en ruim 3.000 flexmedewerkers bij 600 werkgevers. Hierdoor realiseert Wiertz Company een autonome omzet van bijna 50 miljoen euro.

Bron: Wiertz

Lees ook: Wiertz Personeelsdiensten opent nieuwe filialen

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer