Ronald Vollenberg nieuwe directeur AB Zuid-Holland

0

Ronald Vollenberg is per 1 september 2017 de nieuwe directeur van AB Zuid-Holland. In samenwerking met het managementteam zal hij verder gaan werken aan een stabiele dagelijkse bedrijfsvoering en een toekomstbestendig AB Zuid-Holland.

Na zijn Commerciële Economische opleiding en Management Traineeship in de retail, bekleedde Vollenberg diverse functies in het bank- en verzekeringswezen. Zijn carrière werd vervolgd met een managementfunctie bij een internationale uitzendorganisatie. Van 2005 tot voorjaar 2017 was Ronald Vollenberg werkzaam bij HR-adviesbureau  Beljon + Westerterp met ervaring in de agrarische sector, eerst als manager en adjunct directeur en sinds 2012 als directeur regio West- en Zuid-Nederland.

AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector als personeelsvoorziener. Leden van AB Zuid-Holland kunnen een beroep doen op de Bedrijfsverzorging bijvoorbeeld in geval van arbeidsongeschiktheid of vakantie, en op deze wijze de continuïteit van hun bedrijfsvoering waarborgen. AB Zuid-Holland is van origine actief in de agrarische sector, maar inmiddels ook sterk vertegenwoordigd in sectoren, zoals: bouw, techniek, logistiek, GWW en groenvoorziening. Op basis van uitzenden of detacheren kunnen ondernemers beschikken over vakbekwame en gecertificeerde medewerkers.

Bron: AB Zuid-Holland

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer