Samenwerking EVO en Olympia Uitzendbureau

0

Ondernemersvereniging EVO en Olympia Uitzendbureau hebben vandaag een samenwerkingsovereenkomst gesloten.

De samenwerking tussen EVO en Olympia moet de leden van EVO, 20.000 handels- en productiebedrijven, nog meer toegevoegde waarde bieden bij arbeidsmarktvraagstukken en capaciteitsplanning in de logistieke sector.
Olympia concentreert zich in haar dienstverlening op capaciteitsplanning, optimaal poolbeheer, operationele flexibiliteit, talentontwikkeling op alle niveaus in de organisatie en veiligheid op de werkvloer. EVO vult deze dienstverlening aan met het opleiden van medewerkers in de logistiek en biedt een ondernemersdesk voor de bedrijfsjuridische dienstverlening op arbeidsrechtelijk gebied.
EVO is erg content met deze samenwerking. ‘Vooral de structuur van Olympia, die zich kenmerkt door individueel ondernemerschap, sluit goed aan bij de behoeften van de meer dan 10.000 ledenbedrijven van EVO in het mkb- segment’, aldus Dick van den Bosch, Directeur EVO.
Angeline Markus, Olympia Business Unit Manager Logistiek: ‘ Ik ben trots op de samenwerking die we aangaan. Hiermee kunnen we een nog betere verbinding maken met de logistieke bedrijven in Nederland.’

Bron: Olympia Uitzendbureau/EVO

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer