Skanna genomineerd voor FD Gazelle

0

Skanna Horeca Uitzendbureau is voor het vierde jaar op rij genomineerd als FD Gazelle, een verkiezing voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Daarnaast is Skanna genomineerd voor een zogenaamde ‘High Growth Award’, voor de titel beste groeibedrijf in de regio.

Volgens directeur Skander Rana zijn deze nominaties, behalve een kroon op hun eigen werk, ook te danken aan de aantrekkende markt. ‘We zien bij zowel event locaties, als ook hotels en cateraars-, een groeiende vraag naar flexibel in te huren horecapersoneel. In Amsterdam was deze trend in 2013 al zichtbaar, nu volgen ook andere regio’s.’

Skanna Horeca Uitzendbureau werd in 2005 opgericht door Skander Rana. Skanna voorziet evenementenlocaties, partycateraars en (congres-) hotels van gastvrij horecapersoneel.


Bron: Skanna

In de editie van Flexmarkt die afgelopen vrijdag is verschenen staat een kort interview met Ninke Hordijk, commercieel manager bij Skanna, over het succes van dit uitzendbureau voor de horeca.

Ook de flexbedrijven WePayPeople (voorheen Payroll Works), FSGroep en A la Carte zijn genomineerd voor een FD Gazellen Award.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer