Samenwerking Talent&Pro en Triple A – Risk Finance

0

Talent&Pro en Triple A – Risk Finance gaan gezamenlijk hun diensten aanbieden onder de vlag van de Redmore Group.

De partijen, beide actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioenbranche en het actuariaat van vele grote financiële instellingen, waren sinds dit voorjaar met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. Met de bundeling willen Talent&Pro en Triple A – Risk Finance inspelen op de ontwikkelingen en behoeften van de financiële markt.

Combinatie  mensen en consultancy
Talent&Pro en Triple A – Risk Finance opereren als zelfstandige organisaties met eigen merknaam, eigen vestigingen en (marketing-)activiteiten onder de vleugels van de Redmore Group. Onder de vlag van de Redmore Group richten Talent&Pro en Triple A – Risk Finance begin 2015 een nieuwe divisie op. Deze nieuwe divisie gaat gezamenlijke proposities voor onder andere software, business IT, outsourcing en consulting aanbieden. Zo willen beide bedrijven de krachten van specifieke expertise en technische slagkracht bundelen.
Rob Kluyt, CEO van Redmore Group: ‘Met de combinatie van onze mensen en consultancyoplossingen kunnen wij ondersteuning bieden aan de financiële sector en large corporates.

700 interimspecialisten
Talent&Pro is is al 15 jaar actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat. Binnen deze sectoren zijn meer dan 700 interimspecialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies.

Triple A – Risk Finance is een consultancybedrijf, gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A – Risk Finance levert oplossingen op projectbasis en advies op maat aan verzekeringsmaatschappijen, pensioenuitvoerders, overige financiële instellingen en ondernemingen met pensioenvraagstukken. Binnen Triple A – Risk Finance zijn circa 70 consultants, actuarissen en risk managers werkzaam.

Bron: Talent&Pro

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer