SD Worx en CTB bundelen krachten

0

SD Worx Nederland en CTB Personele Systemen bundelen hun krachten in een joint venture en benaderen voortaan gezamenlijk de HRM- en salarismarkt onder de naam SD Worx. Daarnaast wordt CTB Administratie en Advies geïntegreerd in SD Worx Nederland.

De nieuwe organisatie – die verdergaat onder de naam SD Worx – heeft een omzet van meer dan 12 miljoen euro, 125 medewerkers en 135.000 loonberekeningen per maand.

Salarisadministratie

HRM-dienstenleverancier SD Worx levert salarisadministratie in 28 Europese landen in samenwerking met zijn partners van de Payroll Services Alliance. ‘SD Worx heeft een zeer uitgesproken internationale groeistrategie. De joint venture met CTB Personele Systemen in Nederland past daarin’, zegt Steven Van Hoorebeke, CEO van de SD Worx Group, die meerderheidsaandeelhouder is in deze joint venture.

Bron: SD Worx

Lees ook: Omzetstijging SD Worx in 2013

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer