Vebego en UWV helpen 800 WW’ers aan werk

0

Door een samenwerking tussen Vebego en UWV zijn de afgelopen vier jaar ruim 800 mensen met een uitkering aan de slag geholpen.

De twee partijen tekenden midden in de crisis een convenant om de werkgelegenheid te stimuleren en mensen met een moeilijke arbeidsmarkt-positie kansen te bieden binnen een van de bedrijven van Vebego. Die samenwerking is succesvol gebleken. In totaal 806 uitkeringsgerechtigden zijn de afgelopen jaren aan de slag gegaan via Vebego, hieronder vele jongeren, 55-plussers en Wajongers.
‘Mooi detail is dat er in 2014 negentien Wajongers geplaatst zijn, waarvan er nu nog dertien aan het werk zijn. Daarnaast behoorde een kwart tot de categorie jongeren en meer dan de helft tot de categorie 55+. Daar zijn we trots op!’, zegt manager Annette van Waning van Vebego.


Bron: UWV/Vebego

Lees ook: Publiek-private samenwerking werpt zijn vruchten af

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer