SD Worx neemt belang in GlobePayroll

0

SD Worx koopt 40% van de aandelen van GlobePayroll. Deze Franse startup werd eind 2015 opgericht en biedt als eerste in de markt een global payroll toepassing aan die volledig in de cloud draait.

Met deze samenwerking wil SD Worx zijn internationale groei versnellen en krijgt GlobePayroll de nodige financiële middelen om verder uit te breiden.

 Volgens SD Worx wordt nauwere integratie van HR-toepassingen met systemen voor loonadministratie steeds crucialer voor bedrijven die wereldwijd actief zijn. Door hun HR-toepassingen in verschillende landen te harmoniseren kunnen internationale bedrijven beter consolideren, hun HR-data beter analyseren en efficiënter werken, zo stelt het bedrijf.

HR en payroll in de cloud

GlobePayroll brengt het HR- en payroll-systeem Core op de markt. Dit systeem, dat alle essentiële gegevens van werknemers bevat, richt zicht op de internationale markt en draait volledig in de cloud. SD Worx en GlobePayroll willen deze payrolltoepassing binnen vijf jaar aanbieden in dertig landen, goed voor een half miljoen internationale loonberekeningen per maand. SD Worx schat het groeipotentieel bij klanten die internationaal actief zijn op 15%.

Bron: SD Worx

Lees ook: SD Worx neemt Flexpoint over

 

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer