SprintWerkt partner in bemiddelling personeel met afstand tot arbeidsmarkt

0

Uitzendorganisatie SprintWerkt Personeel BV uit Dodewaard heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Plan2works om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen.

Stichting Plan2works actief in het te werk stellen van mensen, die langdurig niet meer aan het arbeidsproces deelnemen. Plan2works heeft hiertoe nauwe contacten met het UWV en gemeenten. De door Plan2works geselecteerde kandidaten worden geplaatst bij projecten, georganiseerd door het Nederlandse overheidsleven. Gedurende ca. 2 jaar worden de deelnemers opgeleid tot vakkrachten in diverse branches. Na de opleiding maken de kandidaten kans op vaste aanstellingen binnen het bedrijfsleven.

SprintWerkt gaat voor het dit project de contractbeheer en de loonadministratie verzorgen. Volgens planning gaan er binnen twee jaar ongeveer 150 mensen aan het project deelnemen.

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer