Studentalent neemt Find’em over

0

Find’em, een platform waar recruiters en studieverenigingen elkaar kunnen vinden, is overgenomen door studentenuitzendbureau Studentalent.

De overname van Find’em past in de manier waarop Studentalent  haar positie als doelgroepspecialist op het gebied van studenten en starters verder wil verstevigen. Angelique Steen, directeur Studentalent: ‘Find’em is een uitstekende aanvulling op onze studenten- en starterslabels, hiermee bieden we corporate recruiters toegang tot de top van het Nederlandse studentenleven. Als doelgroepspecialist juichen wij het verenigingsleven absoluut toe. Zeker in tijden van  economische crisis, merken wij dat nevenactiviteiten het verschil kunnen maken op een CV, daarmee laten studenten ambitie en ondernemerschap zien en doen ze alvast relevante praktijkervaring op.’

Over Auteur

De redactie van Flexmarkt zorgt er gezamenlijk voor dat jij op de hoogte blijft van inspirerende en vooral betrouwbare vakinformatie over gerelateerde onderwerpen op gebied van flexwerkers, ondernemen, payroll en de uitzendbranche.

Reageer